Mazoutprijs van vandaag: officieel én concurrentieel

De mazoutprijs van vandaag? Die wordt met argusogen gevolgd - misschien ook door ú. Toch kunnen we u al wat geruststellen, want voor mazout is er een:

  • officiële maximumprijs - De Belgische maximumprijs is afgestemd op internationale marktprijzen, dollarkoersen, distributiemarges en fiscale lasten.
  • vrije markt - U bent als consument vrij om uw mazoutleverancier te kiezen. En hoeft zich nooit te binden aan een contract. Door de sterke concurrentie zijn verdelers verplicht scherpe mazoutprijzen te hanteren.
  • marktconforme prijzen - Bij Bouts nv bestelt u uw mazout altijd aan een voordelige prijs.

Maak maximaal gebruik van prijsschommelingen

Mazoutprijzen schommelen. Dit kan in uw voordeel zijn. Stel: de prijs van mazout vandaag is laag en u bestelt. Maar op de dag dat we bij u leveren, is de prijs alweer gestegen. Geen probleem: u blijft profiteren van uw afgesproken goedkope prijs.

Hoeveel u betaalt, hangt af van meerdere factoren. Kiest u voor gewone mazout of HiQ? Bestelt u een kleine hoeveelheid of een grote voorraad met volumekorting? U mag tevens uw betaling spreiden over 12 maanden. Zo blijft uw budget in evenwicht. We informeren u graag over de mogelijkheden

Benieuwd naar de huidige mazoutprijs? Ontvang onze actuele mazoutprijs