Verwarming mazout: uw voordelen

Draait uw verwarming op mazout? Dan geniet u van heel wat voordelen. We sommen ze graag voor u op.

Verwarming mazout: zuinig en vrij

Uw verwarming op mazout is:

  • voordelig - Met mazout kiest u voor zuinige energie op lange termijn. Want de moderne ketels van vandaag garanderen u een hoog rendement. Maar we begrijpen uw tank vullen een flinke hap uit uw budget vraagt. Daarom hebt u bij ons de mogelijkheid om uw betaling te spreiden.
  • autonoom - U kiest altijd zelf de leverancier van uw stookolie, zónder dat u gebonden bent aan een contract. U bepaalt ook zelf hoeveel u wilt inslaan en wánneer u dat doet. Toehappen bij prijsdalingen en overbruggen van prijspieken is dus perfect mogelijk.

Verwarming mazout: zeker, veilig en groen

Uw verwarming op mazout is:

  • betrouwbaar - Uw verwarming werkt áltijd, want u bent niet afhankelijk van externe factoren. Een barst in een gasleiding of een kink in een elektriciteitskabel? Niet úw probleem.
  • veilig - Een mazoutketel is honderd procent veilig. Er is géén gevaar voor ontploffing en u wordt perfect beschermd tegen CO-vergiftiging.
  • milieuvriendelijk - Het is wetenschappelijk bewezen dat mazout het broeikaseffect niet versterkt. En kiest u voor ‘groene' mazout? Dan zit het helemaal goed met uw ecologische voetafdruk.

Wilt u genieten van al deze voordelen? Klop dan nu aan bij Bouts nv, hét adres voor uw verwarming op mazout.